
Sprzedawcy Allegro
Zabezpiecz swoje oferty i miej spokój, nawet gdy coś pójdzie nie tak.
Archiwum zapisuje oferty, zdjęcia, parametry i ustawienia. Ty wybierasz: tylko zakończone albo wszystkie.
Archiwum Ofert powstało z myślą o sprzedawcach,
którzy cenią swoje dane i chcą mieć nad nimi pełną kontrolę.


Zabezpiecz swoje oferty i miej spokój, nawet gdy coś pójdzie nie tak.

Zarządzaj archiwum dla wielu klientów w jednym miejscu.

Porządek w danych, niezależnie od liczby kont.
Wszystko, czego potrzebujesz do bezpiecznego archiwum swoich ofert.
Dopasowana do wybranego pakietu.
Zapisujemy zdjęcia z ofert.
Przechowujemy ostatnią poprawnie pobraną wersję oferty.
Automatyczne pobieranie danych.
Szybko znajdziesz potrzebną ofertę.
Eksportuj oferty, zdjęcia i parametry.
Wygodny dostęp z każdego urządzenia.
Pomoc naszego zespołu.
Proste zasady, pełna elastyczność. Zmień pakiet lub zwiększ przestrzeń w dowolnym momencie.
Twoje archiwum rośnie razem z Twoją sprzedażą. Gdy wykorzystasz przestrzeń dostępną w pakiecie PRO, możesz korzystać z dodatkowego miejsca za jedyne 3,99 zł za każdy rozpoczęty GB miesięcznie. Bez konieczności zmiany abonamentu.
Tak. Przy pierwszym połączeniu pobieramy też zakończone oferty, które nadal są dostępne przez API Allegro, czyli nie trafiły jeszcze do archiwum Allegro.
Zapisujemy komplet informacji o ofercie udostępnianych przez API Allegro. Obejmuje to między innymi opisy, parametry, zdjęcia, warunki gwarancji i zwrotów, dane osoby odpowiedzialnej, dane GPS oraz przypisany cennik dostawy.
Jeśli zdążyliśmy ją wcześniej zarchiwizować, jej dane pozostaną dostępne. Dlatego warto włączyć archiwizację również aktywnych ofert. Zapisane dane możesz wykorzystać do ponownego wystawienia oferty pod nowym numerem, zgodnie z aktualnymi wymaganiami Allegro.
Podczas archiwizacji tylko pobieramy dane i nie zmieniamy ofert na Allegro. Aplikacja ma również uprawnienia potrzebne do wystawiania ofert. Gdy zechcesz ponownie wystawić zapisaną ofertę, możesz najpierw poprawić jej dane albo przesłać ją do Allegro jako szkic i opublikować samodzielnie po sprawdzeniu.
Tak. Abonament opłacany jest z góry za kolejny okres. Na wyższy pakiet możesz przejść w dowolnym momencie, a różnicę w cenie za pozostałą część okresu rozliczeniowego doliczymy proporcjonalnie. Przejście na niższy pakiet zacznie obowiązywać od kolejnego okresu. Możesz też zrezygnować z przedłużenia usługi.
Po zakończeniu abonamentu masz jeszcze 3 dni na opłacenie usługi i pobranie danych, jeśli Twój pakiet umożliwia eksport. Potem dostęp do archiwum i synchronizacja zostaną wstrzymane, ale nadal możesz zalogować się i opłacić usługę. Dane przechowujemy do 30 dni od zakończenia abonamentu. Jeśli w tym czasie nie wznowisz usługi, archiwum może zostać trwale usunięte.
Dołącz do sprzedawców, którzy nie ryzykują utraty swoich danych.
